Naše preporuke

  Shopping i dostava

  IZJAVA O SIGURNOSTI:

  Glamur Nails d.o.o., u daljnjem tekstu „Glamur Nails“,

  Sustav kartične naplate integriran je na webshop aplikaciji. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava Monri WSPay sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem Monri WSPay sustava za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na poslužiteljima Glamur Nails-a. Narudžba je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, potrebno je odabrati neki od alternativnih načina plaćanja ili kontaktirati Banku izdavatelja kartice. Glamur Nails nema uvid u podatke o razlozima odbijanja autorizacije kartičnog plaćanja.

  Glamur Nails koristi Monri WSPay za online plaćanja. Monri WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. Monri WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji Monri WSPay ima. Monri WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.  wspay

  PLAĆANJE:

  OSOBNO U POSLOVNICAMA

  • Gotovinom
  • Kartice banaka: Kartice svih banaka primamo jednokratno (PBZ, ZABA, ERSTE…)
   • MAESTRO, MASTERCARD, VISA, DINERS, UNION PAY…
  • PBZ BANKA: VISA, VISA (bivši American Express) do 6 rata bez kamata


  PREKO WEB SHOPA

  • PLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA
   • Opcija plaćanja prilikom preuzimanja (pouzećem) vam omogućuje da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na navedenu adresu dostavnoj službi.
   • Plaćanje prilikom preuzimanja (pouzećem) se vrši isključivo u gotovini dostavljaču prilikom same isporuke.
   • U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač kontaktira na navedene kontakte koje je ostavio prilikom narudžbe putem web shopa.
   • Glamur Nails d.o.o. obavezuje se pružiti zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje narudžba.
   • Kupcima pruža mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke slanja osobnih dokumenata.
   • Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla te samim korisnicima kod registracije.
   • Ukoliko Vam ova opcija ne odgovara, tada obavezno stavite direktnu bankovnu transakciju
  • DIREKTNA BANKOVNA TRANSAKCIJA:
   • Uplata direktno na naš bankovni račun.
   • Koristite identifikacijski broj narudžbe kao poziv na broj ili datum uplate, ali sve skupa primjer (01062020).


  DOSTAVA

  Vaša narudžba bit će isporučena kada sredstva budu vidljiva na našem računu.  Nakon što napravite narudžbu, na vašu e-mail adresu stiže ponuda sa svim potrebnim podacima za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internetskog bankarstva ili je možete uplatiti putem banke, pošte, Fine ili sličnih metoda.  OSOBNO PREUZIMANJE - PLAĆANJE U SALONU

  Ovo je brz način narudžbe i prikupljanja u našem salonu. Nakon što stigne vaša narudžba, odmah se obrađuje i priprema za preuzimanje u salonu. Nakon što predate narudžbu, vaši proizvodi su ODMAH spremni za preuzimanje.  Cijene proizvoda i usluga izražene su u Eurima i uključuju PDV.  Glamur Nails d.o.o. može odrediti određene popuste na kupovinu putem Web shopa koji se mogu odnositi na određeno vremensko razdoblje, a također možemo naknadno odobriti i sniženja i popuste.  Cijena dostave iznosi 5 Eura i šalje se putem GLS-a ili Hrvatske pošte. Ukoliko šaljemo u inozemstvo, tada cijena dostave nije unaprijed formirana, već ćemo kontaktirati klijenta i poslati detaljan cjenik dostave (ovisno o državi).  Ukoliko naručitelj ne preuzme paket, isti će biti vraćen tvrtki "Glamur Nails d.o.o."

  PRAVILA ZA POVRAT I REKLAMACIJE:

  Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču i ispuniti zahtjev za reklamaciju pošiljke na licu mjesta. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Molimo da za vrijeme trajanja garancije čuvate originalnu ambalažu proizvoda i garantni list i račun.
  Eventualna oštećenja nastala prilikom prijevoza proizvoda u neoriginalnoj ambalaži idu na račun i rizik pošiljatelja. Proizvodi su namijenjeni profesionalnoj upotrebi. Glamur nails d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost za nestručnu primjenu kupljenih proizvoda. Reklamacije uvažavamo u roku 14 dana uz predočenje računa.  Kupac ima pravo, ne navodeći za to razlog, raskinuti Ugovor o kupoprodaji u roku od 14 radnih dana računajući od dana preuzimanja proizvoda, pisanom obaviješću o raskidu ugovora koju je dužan dostaviti Prodavatelju, na adresu sjedišta istog ili na email adresu Prodavatelja.  U slučaju iz prethodne točke, Kupac se obvezuje vratiti isporučeni proizvod Prodavatelju o svom trošku, na adresu sjedišta Prodavatelja. Kupac nema pravo na raskid Ugovora u slučajevima propisanim člankom 49. Zakona o zaštiti potrošača.  Kupac ima pravo na povrat proizvoda, na teret Prodavatelja u slučaju:


  • Isporuka robe koja nije naručena
  • Isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja


  Kupac je, u svim slučajevima kada vrši povrat proizvoda po bilo kojoj osnovi, proizvod koji vraća Prodavatelju dužan vratiti u originalnoj ambalaži, kompletan sa svim pripadajućim dijelovima. Pravo na povrat odnosno reklamaciju kupac gubi i u slučajevima neovlaštene dorade proizvoda ili zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe.  Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja prilikom transporta vraćaju se pošiljatelju.  Ukoliko je potrebno zamijeniti artikl, tada je moguće da će se cijena razlikovati zbog cijene tog artikla na dan dostave Vaše narudžbe. Iako Prodavatelj ulaže izraziti napor kako bi sve objavljene informacije o proizvodu bile točne, moguće je da informacije o određenom proizvodu nisu ažurirane ili točne, u tom slučaju će Prodavatelj obavijestiti Kupca koji je podnio narudžbu nakon čega Kupac ima pravo ostati kod svoje narudžbe ili je izmijeniti. Fotografije uz proizvode samo su ilustrativne prirode.  Naručitelj je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe jer taj proizvod više ne možemo prodati pod novi proizvod. Povrat novaca za kupljene proizvode moguć je isključivo za proizvode kupljene gotovinom ili uplatom na transakcijski račun.
  Za sve proizvode plaćene karticom moguća je zamjena proizvoda u istom iznosu.

  Nedostaci koji su uočeni nakon kupnje :

  • Trgovac ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku kupnje bili poznati kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati jer mu je objašnjeno (proizvodi na posebnim akcijama ili pred istekom roka)
  • Trgovac ne odgovara za nedostatke ukoliko osoba ne zna koristiti kupljene proizvode.
  • Trgovac ne odgovara za neispravno rukovanje proizvodima, za neispravan rad i sl.
  • Trgovac ne odgovara ukoliko se naručitelju nakon korištenja ne sviđa proizvod (taj proizvod je korišten i ne može biti vraćen).

  Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo klijente da nezadovoljstvo za kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora.


  Prigovor također možete poslati putem pošte na adresu: "Glamur Nails d.o.o.", Palić 61, 10000 Zagreb ili na email adresu: info@glamur-nails.com
  Isto tako prigovor možete uputiti telefonskim putem na: 0911277773

  Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

  Podnositelj prigovora:
  Ime i prezime:
  Adresa za dostavu odgovora:
  Podaci Firme
  „Glamur Nails d.o.o.“ za usluge
  Korčulanska 12
  10000 Zagreb
  Vlasnik: Maja Peček
  MBS: 080859182
  OIB: 46776060341
  Žiro - račun ( Privredna Banka Zagreb ):
  IBAN: HR2923400091110596939
  SWIFT: PBZGHR2X
  Glamur Nails © 2020 – Sva prava zadržana.