Naše preporuke

  Naša vizija

  Woman face hand drawing

  Osnivači Glamur Nails-a su Maja i Mladen Peček.

  Glamur Nails je krenuo davne 2005 godine kada smo htjeli pribliziti materijal za nokte svima po pristupacnim cijenama. Dosli smo na ideju da ponudimo visoku kvalitetu sa niskim maržama i vrhunskim cijenama materijala za nokte svim noktaricama u Hrvatskoj.

  Od jedne male ideje napravila se velika želja za sve većim napredovanjem!! Od malog salona napravili smo veliko carstvo i salon kakav smo oduvijek zeljeli.

  Od jedne zaposlenice dosli smo na 8. Brend Glamur Nails osim prodaje materijala za nokte nudi materijal za lash lift,materijal za make up,promo materijal,stolove sa MP usisnim sisitemima,namjestaj po mjeri i dizajnu za kozmeticke salone i sl. Osim same prodaje imamo kozmeticki salon te vrhunske edukacije sa dugogodisnjim edukatorima u svim poljima kozmetike(ugradnja,trajni lak,lash lift,pedikura,japansko iscrtavanje,ekstenzije trepavica,make up..)

  Nasi edukatori se kontinuirano usavrsavaju po svjetskim standardima. Kreirali smo najbolje proizvode u suradnji s dobavljacima po visokim standardima i željama tržista. Inspiraciju trazimo u nasim kupcima i klijentima i pažljivo osluskujemo njihove želje.

  Nije nam bitna luksuzna ambalaža nego kvalitetan proizvod i cijena za svačiji đep. Ukoliko se odlucite koristiti nas Brend mozete biti sigurni da će Vasi klijenti izlaziti zadovoljni iz salona,a Vi sigurni da ce proizvod koji ste koristili ispuniti sva Vasa ocekivanja.