Naše preporuke

  Uvjeti i privatnost

  Privatnost i uvjeti

  Glamur Nails d.o.o. ("mi", "mi", ili "naš") upravlja web stranicom www.glamur-nails.com (usluga).

  Ova stranica informira vas o našim pravilima vezanim uz prikupljanje, korištenje i otkrivanje osobnih podataka kad koristite našu uslugu te o opcijama koje imate u vezi s tim podacima. Koristimo vaše podatke kako bismo pružili i poboljšali uslugu. Korištenjem usluge slažete se s prikupljanjem i korištenjem informacija u skladu s ovom politikom. Osim ako drugačije nije definirano u ovoj Politici privatnosti, pojmovi korišteni u ovoj Politici privatnosti imaju isto značenje kao i u našim Uvjetima korištenja, dostupnim na www.glamur-nails.com.

  Prikupljanje i korištenje informacija

  Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija iz različitih razloga kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

  Vrste prikupljenih podataka

  Osobni podaci  Koristeći našu uslugu, možemo vas zamoliti da nam pružite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontaktiranje ili identifikaciju ("osobni podaci"). Osobni podaci mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

  • Adresu e-pošte
  • Ime i prezime
  • Broj telefona
  • Kolačići i podaci o korištenju  Podaci o korištenju

  Također možemo prikupljati informacije o tome kako se pristupa i koristi usluga ('podaci o korištenju'). Ti podaci o korištenju mogu uključivati informacije poput IP adrese vašeg računala, vrste preglednika, verzije preglednika, stranica naše usluge koje posjećujete, vremena i datuma vaše posjete, vremena provedenog na tim stranicama, jedinstvenih identifikatora uređaja i drugih dijagnostičkih podataka.  Podaci o praćenju i kolačićima

  Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja kako bismo pratili aktivnosti na našoj usluzi i čuvali određene informacije.

  Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledniku s web mjesta i pohranjuju na vašem uređaju. Također se koriste tehnologije praćenja poput oznaka, oznaka i skripti kako bi se prikupljale i pratila informacija te poboljšala i analizirala naša usluga.

  Možete instruirati svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da vas obavijesti kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

  Primjeri kolačića koje koristimo:

  • Kolačići sesije: koristimo kolačiće sesije za rad naše usluge.
  • Kolačići postavki: koristimo kolačiće postavki kako bismo zapamtili vaše postavke i različite postavke.
  • Sigurnosni kolačići: koristimo sigurnosne kolačiće u svrhu sigurnosti.

  Korištenje podataka

  Glamur Nails d.o.o. koristi prikupljene podatke u različite svrhe:

  • Pružanje i održavanje usluge
  • Obavještavanje o promjenama u našoj usluzi
  • Omogućavanje sudjelovanja u interaktivnim značajkama naše usluge kad to odaberete
  • Pružanje korisničke skrbi i podrške
  • Pružanje analize ili važnih informacija kako bismo poboljšali uslugu
  • Praćenje korištenja usluge
  • Otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih problema

  Prijenos podataka

  Vaše informacije, uključujući osobne podatke, mogu biti prenesene - i održavane - na računalima izvan vaše države, pokrajine, zemlje ili druge vladine jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih u vašoj jurisdikciji.

  Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam pružiti informacije, imajte na umu da prenosimo podatke, uključujući osobne podatke, u Hrvatsku i tamo ih obrađujemo.

  Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti, praćen vašim dostavljanjem takvih informacija, predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

  Glamur Nails d.o.o. poduzet će sve razumne korake kako bi osigurala da se vaši podaci tretiraju sigurno i u skladu s ovom Politikom privatnosti, te da nijedan prijenos vaših osobnih podataka neće biti obavljen organizaciji ili zemlji ako nisu osigurane adekvatne kontrole, uključujući sigurnost vaših podataka i drugih osobnih informacija. Zakonske obveze

  Glamur Nails d.o.o. može otkriti vaše osobne podatke u dobroj vjeri da je takvo djelovanje potrebno:

  • Da bi se uskladili s pravnom obvezom
  • Da bi se zaštitila i branila prava ili imovina Glamur Nails d.o.o.
  • Da bi se spriječila ili istražila moguća nepravilna postupanja u vezi s uslugom
  • Da bi se zaštitila osobna sigurnost korisnika usluge ili javnosti
  • Da bi se zaštitila od pravne odgovornosti

  Sigurnost podataka

  Sigurnost vaših podataka važna je za nas, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili elektroničkog pohranjivanja nije 100% sigurna. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljive načine zaštite vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

  Pružatelji usluga

  Možemo koristiti tvrtke i pojedince treće strane kako bismo olakšali našu uslugu ('pružatelji usluga'), pružili uslugu u naše ime, izvršili usluge povezane s uslugom ili nam pomogli u analiziranju kako se koristi naša usluga.

  Ovi pružatelji usluga imaju pristup vašim osobnim podacima samo kako bi obavljali ove zadatke u naše ime i obvezuju se da ih neće otkrivati ili koristiti u druge svrhe.

  Analitika

  Možemo koristiti pružatelje usluga trećih strana za praćenje i analiziranje korištenja naše usluge.  Google Analytics

  Google Analytics je usluga web analitike koju pruža Google, a koja prati i izvješćuje o prometu na web stranicama. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i nadzor korištenja naše usluge. Ti se podaci dijele s drugim Google uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke kako bi kontekstualizirao i personalizirao oglase na vlastitoj mreži oglašavanja.

  Možete se odjaviti od omogućavanja vaše aktivnosti na usluzi za praćenje Google Analytics instaliranjem dodatka za preglednik koji omogućuje isključivanje Google Analytics JavaScripta (ga.js, analytics.js i dc.js) s dijeljenjem informacija s Google Analyticsom o aktivnosti posjeta.

  Za više informacija o praksama privatnosti Googlea, posjetite Google stranicu Pravilnik o privatnosti i uvjeti: https://policies.google.com/privacy?hl=hr

  Poveznice na druge stranice

  Naša usluga može sadržavati poveznice na druge stranice koje nisu u našem vlasništvu. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Snažno preporučujemo da pregledate Politiku privatnosti svakog web mjesta koje posjetite.

  Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojeg web mjesta treće strane ili usluge.

  Privatnost djece

  Naša usluga nije namijenjena osobama mlađim od 18 godina ('djeca').

  Ne prikupljamo namjerno osobne podatke od osoba mlađih od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da su vaša djeca pružila osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako saznamo da smo prikupili osobne podatke od djece bez provjere roditeljskog pristanka, poduzimamo korake kako bismo uklonili te informacije s naših poslužitelja.

  Promjene u ovoj politici privatnosti

  Možemo povremeno ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici.

  Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i/ili istaknutom obavijesti na našoj usluzi prije nego što promjena stupi na snagu i ažurirat ćemo 'datum stupanja na snagu' na vrhu ove Politike privatnosti.

  Preporučujemo vam da povremeno pregledavate ovu Politiku privatnosti radi bilo kakvih promjena. Promjene u ovoj Politici privatnosti stupaju na snagu kada su objavljene na ovoj stranici.

  Kontaktirajte nas

  Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, kontaktirajte nas: